La nit de Circ Valencià

L’Associació de professionals de circ de la Comunitat Valenciana organitza LA NIT DEL CIRC VALENCIÀ el 18 de novembre de 2017 a la ciutat de València. LA NIT DEL CIRC VALENCIÀ vol promocionar el circ i alhora dignificar i contribuir a la professionalització del sector i dels artistes i companyies del circ valencià; donar visibilitat als espectacles de […]

L’Associació de professionals de circ de la Comunitat Valenciana organitza LA NIT DEL CIRC VALENCIÀ el 18 de novembre de 2017 a la ciutat de València.

LA NIT DEL CIRC VALENCIÀ vol promocionar el circ i alhora dignificar i contribuir a la professionalització del sector i dels artistes i companyies del circ valencià; donar visibilitat als espectacles de qualitat creats i produïts al País Valencià, cohesionar el sector, i mostrar l’enorme potencial del circ en totes les seues vessants perquè puga rebre l’atenció que li correspon dins el món cultural valencià.
Reuneix al sector professional, als mitjans de comunicació, a personalitats públiques i institucionals i al públic general per compartir i gaudir d’espectacles de circ valencià.

La primera NIT DE CIRC es realitza a la ciutat de València i consta de tres parts: un espectacle de carrer que convida al públic;  un moment d’encontre i reflexió sobre el circ valencià com art escènica important dins la cultura valenciana; i una gala de números de circ que mostra les diferents disciplines dins un espai teatral.

17:30 ESPECTACLE DE CARRER Plaça Ajuntament de València (gratuït)
19:00. Conferència sobre el circ valencià
20:00 Obertura de portes i projecció fotogràfica al Hall del Teatre Principal
20:30 GALA DE CIRC VALENCIÀ al Teatre Principal de València (amb entrada)
22:00 Encontre d’amics del circ valencià

Buscar

En qué estás interesad@? Explora algunos de los mejores consejos de nuestr@s amig@s de toda la ciudad.