La possibilitat. Grup de lectura, discussió i imaginació política

Data: 20 d’octubre Hora: 18:00 hores Lloc: Eixida des de el Centre del Carme Organitza: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana Itinerari i lectura de diversos textos per diferents espais de la ciutat, entenent la lectura i discussió d’un text en un espai situat com una invitació a pensar en la construcció d’altres eines de recerca des […]

Data: 20 d’octubre

Hora: 18:00 hores

Lloc: Eixida des de el Centre del Carme

Organitza: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana

Itinerari i lectura de diversos textos per diferents espais de la ciutat, entenent la lectura i discussió d’un text en un espai situat com una invitació a pensar en la construcció d’altres eines de recerca des d’una experiència conjunta del cos i de l’espai.

Buscar

En qué estás interesad@? Explora algunos de los mejores consejos de nuestr@s amig@s de toda la ciudad.