FESTA DEL LLIBRE

Fecha evento: 
Mon, 15/05/2017 - Sat, 10/06/2017
Del 26 de maig al 3 de juny

Esdeveniment d´índole cultural i periodiocitat anual en què participen els millors escriptor del panorama literari, que junt al foment de la lectura i l´amor per les lletres constituïx una de les setmanes més característiques del final de la primavera al poble de Muro.

Fecha evento: 
Mon, 15/05/2017Sat, 10/06/2017

Del 26 de maig al 3 de juny

Esdeveniment d´índole cultural i periodiocitat anual en què participen els millors escriptor del panorama literari, que junt al foment de la lectura i l´amor per les lletres constituïx una de les setmanes més característiques del final de la primavera al poble de Muro.

Buscar

En qué estás interesad@? Explora algunos de los mejores consejos de nuestr@s amig@s de toda la ciudad.