Metrovalencia oferirà l’11 d’abril serveis mínims del 70% en els aturs parcials convocats en el tramvia

Metrovalencia oferirà l’11 d’abril serveis mínims del 70% en els aturs parcials convocats en el tramvia *Metrovalencia oferirà uns serveis mínims del 70% durant l’atur convocat dimarts que ve, 11 d’abril, pels sindicats en el tramvia. Els aturs anunciats es portaran a efecte en la franja horària compresa entre les 13 i les 15 hores […]

Metrovalencia oferirà l’11 d’abril serveis mínims del 70% en els aturs parcials convocats en el tramvia
*Metrovalencia oferirà uns serveis mínims del 70% durant l’atur convocat dimarts que ve, 11 d’abril, pels sindicats en el tramvia. Els aturs anunciats es portaran a efecte en la franja horària compresa entre les 13 i les 15 hores i de 19 a 21 hores en les línies 4, 6 i 8.

La Direcció general de Treball ha dictaminat, com a serveis essencials mínims, que es produïsquen el 70% de les circulacions ordinàries regulars dels tramvies durant els aturs.

*FGV lamenta les molèsties que puguen ocasionar aquestes mesures, derivades dels aturs convocats pels sindicats.

Els horaris d’aquests serveis estan a la disposició dels usuaris en les instal·lacions i estacions de *Metrovalencia, en el telèfon gratuït d’atenció al client 900 46 10 46 i en la pàgina web, a més de poder establir comunicació a través de les xarxes socials de *facebook, i *twitter.

Buscar

En qué estás interesad@? Explora algunos de los mejores consejos de nuestr@s amig@s de toda la ciudad.